Kriss V. napisał(a):ale nie zachowuj sie tak jakbys pracowal 168 godzin w tygodniu. a jak pracujesz idz do PIP.
Ale kto się tak zachowuje? Piszesz że ktoś tu krzyczy, ze ktoś nie wiadomo czego żąda, że jęczy, ale ja tego nie widzę. Gdzie, kto tak pisze? Ja tak piszę? O co chodzi?
Wybacz, ale przypinasz niektórym ludziom poglądy których nie wyrażali, i dyskutujesz oburzona z tym co Tobie "się wydawało".
JaJacek napisał(a):A gdyby dawali Ci 500 zł i dajmy na to w okolicy nie byłoby lepszych ofert, też pokornie pracowałabyś?
Wtedy bym kradł.
Pilaster napisał(a):Praca w weekend jest dobrowolna. Zresztą w każdy inny dzień również. A jak komuś praca w dany dzień nie pasuje, to niech sobie zmieni.
Pilaster, ale czytasz o co chodzi, albo już zatopiłeś się w majakach dotyczących tworzenia się antypracnej konspiracji?
Za dwie strony dowiem się ze jestem praktykującym leninistą bo ośmieliłem się skrytykować to że ktoś przez trzy miechy nie miał wolnej soboty i niedzieli. 8O A na piątej stronie, dzięki walecznej propagandzie, okaże się ze zbrojnie występuję przeciwko prowadzeniu handlu w weekendy. :lol2:
Hallooooo czas się przebudzić.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.