Allex napisał(a):Parę? Z tego co widziałem złożyli w hangarze prawie połowę samolotu. Ale oczywiście to już część spisku.to ja może wyjaśnię: nie zakładam że jest jakis spisek. w relacjach owego czasu nadawanych na zywca (podobno) przez cały dzień albo i dłużej było to pokazywane, mówili o samolocie wbitym w pentagon a tymczasem żadnego samolotu nie widziałem, jedynie troche blachy i podrapany trawnik a w budynku dziura niemal na wylot. nie wiem jak to powinno wyglądac ale zdjęcia z innych tego typu katastrof pokazuja radykalnie inny stan rzeczy. teraz jasniej?
Cytat:http://en.wikipedia.org/wiki/Pentagon_Memorialfajnie, wikipedia rządzi.
Rzeczywiście, żadnych.
Skywalker napisał(a):Teorie spiskowe są atrakcyjniejsze niż prawda i dlatego ludzie chcą szukać na siłę dowodów które by je potwierdzały.lubię to Twoje generalizowanie i ciepanie ogólnikami. co rozumiesz pod pojęciem prawdy? zwyczajnie: jak mi pokazują coś co nie odpowiada mojemu pojęciu na jakis temat chce wiedzieć o co chodzi. zwłaszcza jesli ktoś potem z tych powodów zaczyna wojne z arabami. a jak się głębiej zastanowić w większości tych "spiskowych" teori jest ziarno sensu.
ale idąc Twoim tropem: po co dociekać, lepiej przyjmowac wszystko jak podane na wikipedii.
Cytat:Nie patrząc już na to że istnieje wiele innych bardziej racjonalnych wyjaśnień.dajesz.
nic nie dzieje się w sprzeczności z naturą. jedynie w sprzeczności z tym, co o niej wiemy.