Koorn napisał(a):jeżeli jest się kulturalnym, nikt nikogo nie obraża. Ja pomimo małej wiedzy i innych przekonań nie zostałem tu obrażonyFaktem jest że Skywalkerowi ciężko zarzucić iż posiada niski poziom na podstawie jego postów. Jeżeli ci nie pasuje ta strona to poszukaj lepszą o takim szerokim zakresie rozważań i przemyśleń. Powodzenia
Dzieciaku, nie wtrącaj się do rozmowy, która ciebie nie dotyczy. O jakiej kulturze tutaj mówisz, co w ogóle mam rozumieć poprzez pierwsze zdanie, które tutaj napisałeś?
Niski poziom kultury aby uściślić, poza tym zauważyłem że to cholerne forum to kółko Towarzystwa wzajemnej Adoracji gdzie co chwile ktoś komus dupę liże więc spadam stąd szybciej niż sie pojawiłem.
Nie będę tolerować jakichś nabijaczy postów, którzy próbują dowartościowywać się poprzez obrażanie innych. Jeden wojujący ateista moderator otoczony kółkiem sługusów posłusznie przytakujących jaki to on mądry nie jest haha. Liczyłem na ciekawe dyskusje a nie kłótnie bo ktoś ma problem natury emocjonalnej.
Na koniec polecam portal: Raconalista.pl, tam możecie pokazac co naprawdę potraficie.

Faktem jest że Skywalkerowi ciężko zarzucić iż posiada niski poziom na podstawie jego postów. Jeżeli ci nie pasuje ta strona to poszukaj lepszą o takim szerokim zakresie rozważań i przemyśleń. Powodzenia