Gdyby nie mieli nic do ukrycia to dawno udostępnili by nagranie z uderzenia w pentagon samolotu...
I zawsze mnie nurtuje jak pasażerowie "porwanych samolotów" dzwonili z komórek skoro wtedy nie było to technicznie możliwe...
Rzucę cytat z wikipedii skoro mamy sie na niej opierać
http://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_phones_on_aircraft
A co do Pentagon Memorial...Nie potwierdza on obecności ciał po katastrofie pod pentagonem...BA! Równie dobrze mogę postawić Gilgamesh Memorial, aby upamiętnić ofiary gniewu boga
I zawsze mnie nurtuje jak pasażerowie "porwanych samolotów" dzwonili z komórek skoro wtedy nie było to technicznie możliwe...
Rzucę cytat z wikipedii skoro mamy sie na niej opierać

Cytat:Recently due to strong demand by frequent fliers,[airlines have installed technologies to allow phones to be connected within the airplane as it flies. Such systems were tested on flying scheduled flights from 2006 and in 2008 several airlines started to allow in-flight use of mobile phones. A few airlines are installing the required equipment and now are considering also the issue of "phone-free zones" and "quiet time" on long flights, etc.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_phones_on_aircraft
A co do Pentagon Memorial...Nie potwierdza on obecności ciał po katastrofie pod pentagonem...BA! Równie dobrze mogę postawić Gilgamesh Memorial, aby upamiętnić ofiary gniewu boga
Michał Wójtowicz
Religion can never reform mankind because religion is a slavery
Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.
Religion can never reform mankind because religion is a slavery
Cytat:Proszę zwrócić uwagę, że nawet osoby nie podejrzewane o sympatię do Krk, jak Śsz, przyznają, że reakcja na "pedofilię" jest czysto emocjonalna, instynktowna, nie mająca żadnego uzasadnienia racjonalnegopilaster napisał(a):
Nadal Pilaster nie wyjaśnił nam czy jest idiotą i nie zrozumiał co napisał ŚS czy jest manipulatorem i specjalnie wyciaga błędne wnioski.