Kilgore Trout napisał(a):Mnie boli tylko serce kiedy mysle ze smierc 96 niewinnych ludzi zostanie bezczelnie wykorzystana przez ścierwa polityczne do budowania "dobrych stosunkow polsko-rosyjskich"
Jesli za zdradę nie staje sie przed TS to nie wiem po co on nam w ogole
Tako rzecze Socjopata1
A mnie boli, kiedy myślę, że śmierć 96 osób jest bezczelnie wykorzystywana przez brata jednego ze zmarłych, kolegów zmarłych, którzy potwierdzają swój statut ścierw politycznych oraz przez całą gamę lizydupów, których nazwiska moja klawiatura nie chce przyjąć.
Bolałoby mnie też, gdyby odpowiedzialni politycy nie wykorzystali okazji do poprawy stosunków polsko-rosyjskich, która nadarzyła się wskutek tej katastrofy.
Szumne słowo "zdrada" - naprawdę przeczytaj ustawę.
Mogę to nawet odszczekać, jeśli udowodnisz mi, że prowadzenie śledztwa przez władze innego kraju na swoim terytorium skutkuje utratą naszej suwerenności.
Będziesz miał z tym problem, bo śledztwa zapewne toczą się nieustannie we wszystkich krajach, niekiedy również z Polakami jako ofiarami bądź podejrzanymi - w myśl tezy tego artykułu już straciliśmy suwerenność albo tracimy ją co i rusz, za każdym razem kiedy jakieś bezczelne typy z innego państwa śmią prowadzić śledztwo związane z wydarzeniem na ich terytorium w które był zamieszany Polak.
Musiałbyś mi też wyjaśnić w jakim momencie i w jaki sposób ktoś uznał dominującą rolę rusków (nie mówię o PRL-u).
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd