Kilgore Trout napisał(a):oh naprawde, Gazeta Wyborcza ich wypowiedzi pelne zachwytu nad spec-sluzbami rosyjskismi cytowała?
http://gazetapolska.pl/artykuly/kategori...o-putinowi
Gazeta Polska źródłem wiarygodnych informacji. Wypowiadali się w telewizji, więc co ma GW do rzeczy?
Kilgore Trout napisał(a):Zbieraniem materiałów dowodowych, zabieraniem czarnych skrzynek a panowie agenci NSA prosze poczekać, my tutaj zaraz wszystko oficjalnie... lol... Z gardła by nam te skrzynki wydarli jakby tylko jakiś szef ABW usta otworzył. No ale to kwestia zaufania, my wladzy rosyjskiej ufamy więc nie ma co się gorączkować, to nasi nowi najlepsi kumple.
Jakby polskie służby na coś takiego pozwoliły to rzeczywiście oddalibyśmy suwerenność - trudno się z tym nie zgodzić.
Kilgore Trout napisał(a):srakich.
Czyli żadnych. Dziękuję za uwagę.
Kilgore, opanuj się. Ja też z początku zastanawiałem się czy tego nie zrobili Ruscy, ale fakty temu przeczą - nie ma co się kopać z rzeczywistością.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd