Morte napisał(a):A ja czuje sie obrażony gdy jakis pedofil w sutannie wyraża sie źle o Harrym Poterze! Czemu im nic nie grozi za obrazanie księgi ktora mi sie podoba!?Wiedziałem, wiedziałem, żeś nie ateista tylko przebrzydły niuejczdżowiec, normalnie czułem to w moczu.
Morte napisał(a):Czuje sie obrazony gdy widze jak ta sekta pierze mózgi i indoktrynuje dzieci.a jak się pierze mózgi?
Morte napisał(a):Czuje sie obrazony gdy wtykaja swoje macki wszedzie tam gdzie ich byc nie powinno jak sfera państwowauuuu, to jakiś biskup został ministrem?. Dziwne TVN milczy na ten temat.
Morte napisał(a):Czuje sie obrazony gdy sekta chrzescijanska niszczy edukacje probujac wprowadzic kreacjonizm i religie do szkol.A to ty jesteś obywatelem USA i mieszkasz w Idaho czy Dakocie?
Morte napisał(a):Czuje sie obrażony gdy chrzescijanie prowadza nienawistna nagonke na homoseksualistów.gdzie, gdzie, sam z chęcią pojde zobaczyć jak Biedroń płonie na stosie.
Morte napisał(a):Czuje sie obrazony gdy mówią ze "jestem niemoralny bo jestem ateista" gdy sami czerpia swoja moralność z ksiazki ktora nakazuje kamieniowac nieposłuszne dzieci.Czytałeś ''Hadisy'' Al Buchariego?. No, no, mimo wszystko nie podejrzewałem kolegi o az taki wysiłek umysłowy...
Morte napisał(a):Czemu moje uczucia są ignorowane? Czemu mnie mozna obrazac a katolibów nie?A co przez cały czas robisz?. Prawisz komplementy?.
Morte napisał(a):Nie ma wiekszej swietosci od wolnosci słowa, ta banda idiotów wymysliła takie durne prawo tylko i wyłącznie po to zeby zamykać usta krytyce i rajconalizmowi.a na dodatek wymyśliła reguły ortograficzne i matematykę :lol2:
Morte napisał(a):Nie mozna byc w polsce ateistą bez obrazania uczuć religijnych jakiegos katoliba. A karanie ludzi za to ze ktoś sie na nich obraził jest poprostu idiotyczne.Dorota Rabczewska na przezydentkę !!111! :*
Marcin Basiński
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Keep calm and blame Russia
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Keep calm and blame Russia