Przypomina mi się temat, nie pamiętam dokładnie ale było coś tam o korelacji wieku oraz poziomu dyskusji
Mimo, że ładnie napisane, to w środku pustka.
Rothein, Idiota, oni (wasi adwersarze) po prostu tego (poruszonego tematu cnoty) nie rozumieją i raczej nie wykazują chęci do jego zrozumienia. Mamy tutaj kolejny przykład czegoś, co określam mianem agnostycyzmu pryncypialnego.
Nie wiem czy będzie wam się chciało jeszcze próbować uświadamiać kolegów, jak co to trzymam za was kciuki
Mimo, że ładnie napisane, to w środku pustka.Rothein, Idiota, oni (wasi adwersarze) po prostu tego (poruszonego tematu cnoty) nie rozumieją i raczej nie wykazują chęci do jego zrozumienia. Mamy tutaj kolejny przykład czegoś, co określam mianem agnostycyzmu pryncypialnego.
Nie wiem czy będzie wam się chciało jeszcze próbować uświadamiać kolegów, jak co to trzymam za was kciuki
Wydaje się, że wiara w cuda znika w jednej dziedzinie tylko po to, by zagnieździć się w innej. Karol Marks
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL
Jedyne, co - jak sobie pochlebiam - zrozumiałem bardzo wcześnie, jeszcze przed dwudziestką, to to, że nie powinno się płodzić. Emil Cioran
Kapitalizm bez bankructwa jest jak chrześcijaństwo bez piekła. Frank Borman
EL