Poprawiłem to ze to nie do ciebie.
Czy myślisz ze psychopata postrzega swoje uczynki jako dobre dla ogółu???

)
Cytat:Na chuj Ty stawiasz trzy znaki zapytania. Wystarczy jeden. Serio.Takie komentarze ad personam sobie zatrzymaj bo i postawie ich z 20(no ale jak kuba bogu tak bóg kubie więc) i niech nikt mi nie pierdol ile mam ich stawiać
Cytat:Nie znajdę takiego filmiku. Aczkolwiek możesz być w 100% pewnym, że takich ludzi znalazło by się całkiem sporo. Oczywiście przez ogół zostali by oni nazwani psychopatami, wariatami, socjopatami, pojebami itd. To pytanie do niczego nie prowadzi.Psychopata lubi złe rzeczy i nawet jak z uśmiechem by ci odjebał głowę to by sobie zdawał sprawę z tego ze jest to złe.
Czy myślisz ze psychopata postrzega swoje uczynki jako dobre dla ogółu???
Cytat:A Ty kurwa jakimś specjalistą w tej dziedzinie jesteś, że tak precyzyjnie mówisz o odczuciach tych ludzi? Zostałeś psychiatrą i pracowałeś 10 lat w specjalnym pierdlu dla takich właśnie osób. Robi wrażenie. Gratuluje bagażu doświadczeń.Znowu pierdolenie bez znania osoby ale powiem ci nie pracowałem tylko wyrastałem z najczystszym psychopatą. Po chuja takie wyśmiewanie??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????(no i postawiłem ich jeszcze więcej

)Cytat:Blahblahblah?Nie rozumiesz ale to normalne skoro sam zauważyłeś ze pytanie nie jest do ciebie!!!!!!!!!!(a może 50 ich postawie co?????????????)
Cytat:Nie wiem, może odczuje taki zastrzyk radości, że aż mu będzie ze szczęścia pała stała. :lol2:
Cytat:Ehe.
Cytat:Pierdolisz.Znowu bardzo sensowne komentarze, pogratulować.
Cytat:Nie.Przynajmniej tu się zgadzamy tylko szkoda ze top nie było do ciebie.
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
-Konfucjusz