Właściwie wszystko.
No i co, że można? Nie podajesz wniosków (rozumowania) tylko suche stwierdzenie na podstawie, którego jedynie mogę się domyślać co Ci leży na myśli.
Znowu brak jakichkolwiek wniosków. Co wynika z tej rzeczywistości. Przykłady, wnioski rozumowanie. U mnie wszystko masz ładnie rozrysowane. Co ja dostałem? Rzeczywistość inszą z której insze wnioski wypływają...
To są wypowiedzi bez pokrycia. Jakieś niedokończone wstępy do rozumowania. Innymi słowy wodolejstwo.
NoBody napisał(a):Jako, że pojęcie dobra można rozpatrywać w oderwaniu od społeczeństw, ich wierzeń oraz ich prawa
No i co, że można? Nie podajesz wniosków (rozumowania) tylko suche stwierdzenie na podstawie, którego jedynie mogę się domyślać co Ci leży na myśli.
NoBody napisał(a):Źródłem jest taka, a nie inna rzeczywistość.
Znowu brak jakichkolwiek wniosków. Co wynika z tej rzeczywistości. Przykłady, wnioski rozumowanie. U mnie wszystko masz ładnie rozrysowane. Co ja dostałem? Rzeczywistość inszą z której insze wnioski wypływają...
To są wypowiedzi bez pokrycia. Jakieś niedokończone wstępy do rozumowania. Innymi słowy wodolejstwo.
CreativeMind napisał(a):Nie możesz chyba wykluczyć ze, odbierasz to jako bełkot no bo właśnie nie rozumiesz wyrazu :->Mogę. Jestem w stanie stwierdzić także, iż w każdej chwili mogę skorzystać ze SJP...
Mierzy się ponad cel, by trafić do celu.
K.Bunsch
K.Bunsch