666gonzo666 w grupie Libertyni napisał(a):dla "honorowców" - jak nie chcecie zdrady, to jej nie uprawiajcie, i znajdźcie partnerki/partnerów o podobnym podejściu. nie liczcie jednak na to że MY musimy się do tego dostosować. napiszę wprost - OD MOJEGO i INNYCH ŻYCIA - WYPIERDALAĆ!
Dobre słowa. Ale powinieneś skierować je do lewackich szumowin które chcą SIŁĄ ingerować w ludzkie zycie. Ja już dawno pisałem ze jeden ma takie podejście a inny inne - ale mesjasze ZEPSUCIA (w moim "honorowcowym" rozumieniu tego słowa) chcą PRZEMIENIĆ umysły wszystkich ludzi, a nie zaledwie dać im wolną rękę (bo za dawaniem wolnej ręki jak wiesz i ja jestem - ale zamordystycznym ingerencjom mówię spierdalać!). Skoro nie chcesz dostosowywać się do czyjegoś podejścia, to wiedz ze i JA nie chcę się dostosowywać do wtłaczanej przymusowo "demokratycznej" dyktatury. Czemu tylko Ty miałbyś mieć pretensje? Czemu ja nie mogłbym powiedzieć urzędasom i ich psom "OD MOJEGO ŻYCIA WYPIERDALAĆ"? A przeciez właśnie dzięki regulacjom których WY bronicie już niedługo nie będę mół powiedzieć tego.
Stalk the weak, crush their skulls, eat their hearts, and use their entrails to predict the future.