http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,12477...omosc.html
iskrzy u platformersow - czyzby szykowal sie podzial partii na dwie frakcje? (nie chodzi mi o podzial wewnatrzpartyjny)
czy premieru tusku powie "adios" palikotowi? ciekawi mnie, co by zrobil paliglup w takim przypadku - zakonczyl swoja kariere polityczna (w to watpie), wstapil do innej partii (tylko do jakiej?), czy moze zalozyl wlasna?(sukcesow nie wroze...)
Cytat:Monika Olejnik: : Nie sądzę, wstydzi się za pana Jarosław Gowin, wstydzi się za pana Grzegorz Schetyna, Paweł Graś też nie popiera tego, co pan robi.
Janusz Palikot: : No wypowiedź Pawła Grasia uważam, że była bardzo neutralna i bardzo wyrażona, natomiast wypowiedzi Jarosława Gowina ja dzisiaj nie słyszę ich. Ja mam pretensję do Jarosława Gowina, że dzisiaj, kiedy się opluwa premiera Tuska i kiedy się w sposób niewybredny atakuje liderów Platformy, w tym nowego prezydenta Bronisława Komorowskiego, to Jarosław Gowin milczy, podobnie zresztą, jak Antoni Mężydło, jest zastanawiające, że oni się obydwaj uaktywniają tylko wtedy, kiedy są naruszone fundamentalne interesy PiS.
Monika Olejnik: : Grzegorz Schetyna nie milczy i Grzegorz Schetyna uważa, że nie ma dla pana miejsca w Platformie Obywatelskiej.
Janusz Palikot: : Znaczy, ja się dziwię, że Grzegorz Schetyna no rozumiem, że nie umie przeżyć tej klęski na Lubelszczyźnie.
iskrzy u platformersow - czyzby szykowal sie podzial partii na dwie frakcje? (nie chodzi mi o podzial wewnatrzpartyjny)
czy premieru tusku powie "adios" palikotowi? ciekawi mnie, co by zrobil paliglup w takim przypadku - zakonczyl swoja kariere polityczna (w to watpie), wstapil do innej partii (tylko do jakiej?), czy moze zalozyl wlasna?(sukcesow nie wroze...)
jakiś mądry cytat