Cytat:A ja mam inną wykładnię. Kancelaria Prezydenta jest częścią systemu opłacanego z kieszeni wszystkich Polaków. Teren ten znajduje się więc niejako w przestrzeni publicznej.Jak zamierzasz zapewnić funkcjonowanie urzędów skoro można się po nich wałęsać i brewerie czynić. Według Twojej wykładni są przecież przestrzenią publiczną.
Cytat:Zgromadzona tam grupa prezentuje swoje poglądy, do czego moim zdaniem ma prawo, nie ważne jak bardzo głupie by nie były.I dobrze niech sobie krzyczy na terenie publicznym czyli na chodniku.
Jest różnica czy ktoś mi włazi na podwórze i uniemożliwia mi porządki a tym że krzyczy sobie za płotem.
Cytat:Każdy wkurwia się na wszechobecność całej tej afery w mediachZnam kilka osób którym to nie przeszkadza: Tusk, Kaczyński i moja skromna osoba też, choć każdym z nas kierują inne motywy.
Tusk przeprowadza akcję podwyżki VATu i zasłona dymna jest potrzebna.
Kaczyński usiłuje wmówić, że Komorowski jest antykatolicki i może mu się nawet udać.
Ja mam nadzieję, że parę osób przejrzy na oczy i zacznie się zastanawiać nad realnym rozdziałem kościoła od państwa.
Że jest tego za dużo w mediach - sezon ogórkowy, a ja wpływu na to czym się media interesują nie mam.
PiS to dwa kłamstwa i spójnik
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.
Andrzej Duda pełni obowiązki prezydenta, ale nie jest głową państwa - Włodzimierz Cimoszewicz
No dobra, przyznaję, jestem lewakiem.