Możliwe... to o czym piszesz kojarzy mi się z koncepcją cybergnozy i ogólnie z pracami dr Timothego Leary o czym nieraz pisałem ale nie kojarzę filmiku. Kojarzę filmik, w którym gość z mozilli mówi o umieszczaniu add'ów bezpośrednio w naszej pamięci za pośrednictwem sm. Ale nie wiem kto to umieścił... możliwe, że nawet ja
Moja zła maszynka nie ma nic wspólnego z cybergnozą , właściwie to cyberpiekiełko... miało określać prawdopodobieństwo wystąpienia pewnych zachowań jednostki. Określić z kim najprawdopodobniej utrzymuje kontakt i zbudować model socjometryczny na podstawie którego można np łapać terrorystów albo opozycjonistów , anarchistów, wolnomyślicieli, fanów anime... cokolwiek... bardzo brzydki pomysł.
Albo opisujesz fabułę caprica - prequelu do battle stara
Moja zła maszynka nie ma nic wspólnego z cybergnozą , właściwie to cyberpiekiełko... miało określać prawdopodobieństwo wystąpienia pewnych zachowań jednostki. Określić z kim najprawdopodobniej utrzymuje kontakt i zbudować model socjometryczny na podstawie którego można np łapać terrorystów albo opozycjonistów , anarchistów, wolnomyślicieli, fanów anime... cokolwiek... bardzo brzydki pomysł.
Albo opisujesz fabułę caprica - prequelu do battle stara
"Chociażbym chodził ciemną doliną zła się nie ulęknę, bo będę w niej największym skurwysynem" (Ps23,4 vs forum postapo)[url=http://blog.wiara.pl/alla86/2007/04/27/chociazbym-chodzil-ciemna-dolina-zla-sie-nie-ulekne-bo-ty-jestes-ze-mna-ps234/][/url]