kr2y510 z forum libertarian napisał(a):Przeciwników własności powinno się bezwzględnie zajebać. Powinno się usunąć ich geny z puli genów jak chorą tkankę nowotworową. Przeciwnik własności nie jest i nie będzie libertarianinem a jest komunistycznym cwelem. Nie ma wolności bez własności i tyle.
Nie zamierzam czytać jakiegoś hujka, który jest wrogiem własności, by potem z nim polemizować - jasne?
Szkoda czasu, podobnie jak na czytanie postów Harry Angela.
Poczytałem początek, wkurwiłem się i mam dość czytania tych bredni.
kr2y510 z forum libertarian napisał(a):Merytorycznie jest do powiedzenia tylko jedno.
Jest zwolennikiem własności czy nie?
- Jeśli tak to OK.
- Jeśli nie to zajebać.
Koniec dyskusji.
kr2y510 z forum libertarian napisał(a):Głupi ludzie, którzy uważają, że inni nie powinni jeździć po pijaku, sami nie powinni ani jeździć, ani pić. Najlepiej powinni się zabić.
kr2y510 z forum libertarian napisał(a):Nachodzą mnie czasem takie nielibertariańskie myśli, by wszystkich tych pokurwieńców wraz z urabiaczami, kapłanami, lewactwem i ich bękarcim potomstwem spędzić do jakiejś hali, wpierdolić na taśmociągi, ustawić jakieś stare wiertarki czy frezarki półautomatyczne i niech tę biomasę przerabiają równo. Można by im na pożegnanie puścić w kółko jakiegoś sampla KelThuza, typu "zabijcie się".
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.