Według mnie jedyna metoda to wyplenić islam tą samą metodą dzięki, której ten się rozrastał tzn. ogniem i mieczem. Po prostu zmienić im na siłę religię.
Tak jednak się nie stanie i stać się nie może, bo jak wiadomo byłoby to drogie i zbudziło sprzeciw na świecie. Choć niewątpliwie jest to możliwe do osiągnięcia z technicznego punktu widzenia.
Swoją ja tam nie nawet gdybym mógł kiwnięciem palca zmienić tą sytuację, to nic bym z tym nie zrobił. Nie interesuje mnie sytuacja kogokolwiek tam. Niech sobie dzikusy robią na swoim terenie co im się podoba. Gdyby takie coś było praktykowane w Polsce to co innego, ale tam to mnie mało interesuje.
Tak jednak się nie stanie i stać się nie może, bo jak wiadomo byłoby to drogie i zbudziło sprzeciw na świecie. Choć niewątpliwie jest to możliwe do osiągnięcia z technicznego punktu widzenia.
Swoją ja tam nie nawet gdybym mógł kiwnięciem palca zmienić tą sytuację, to nic bym z tym nie zrobił. Nie interesuje mnie sytuacja kogokolwiek tam. Niech sobie dzikusy robią na swoim terenie co im się podoba. Gdyby takie coś było praktykowane w Polsce to co innego, ale tam to mnie mało interesuje.
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.