Słyszeli o takim pojeździe pancernym, jak Fug? Zobaczą ile to waży, jaki pancerz posiada, jak wygląda konstrukcja i ile wyciąga. To sobie wyobrażą, że takie toto przy prędkości dosyć dużej (około 80KM/h) przyjebało czołowo w drzewo (tak, drzewo, policzcie wysokość pojazdu, to może będziecie wiedzieć, na jakiej wysokości uderzył w to drzewo i gwarantuję, że wyżej niż przy korzeniu, a samolot troszkę wyższy jest, nie licząc jego wysokości nad ziemią), drzewo wbiło się, na ponad pół metra w czoło pojazdu. To mi powiedział mój ojciec, zdarzyło się to gdy był w wojsku, to się w jego jednostce zdarzyło. Fug, to opancerzony pojazd, nie potrafiący rozwijać zawrotnych prędkości, a mimo to, drzewo potrafiło wyrządzić takie szkody i tak uszkodzić pojazd. Więc dalej trzymam się tego, że twierdzenie, iż skrzydło, posiadające słabszą konstrukcję niż samochód (a co dopiero Fug), potrafi przy ponad 200KM/h ściąć 40cm brzozę, jest śmieszne i nadaje się do bajek. I dalej czekam na crash test Tu-154M, a zwłaszcza jego skrzydła, przeprowadzony na brzozie, oczywiście przez jedyną, prawdziwą, niezależną i tylko mogącą wyznaczać Prawdę, Komisję Macierewicza.
Ale dobrze, pobawmy się w teorię spiskową, uznajmy że Tu-154m nie przypieprzył w brzozę i to nie to zdarzenie spowodowało rozbicie samolotu. Powiedzcie zatem, co spowodowało jego rozbicie? Bomba termo-baryczna? Rakieta ziemia-powietrze? Laser z rosyjskiego satelity? Tyle się nasłuchałem wersji, że samolot nie uderzył w brzozę, a do tej pory nie wiem, dlaczego w takim razie samolot się rozbił. Może pan Palmer na spółkę z RNK odpowiedzą?
Ale dobrze, pobawmy się w teorię spiskową, uznajmy że Tu-154m nie przypieprzył w brzozę i to nie to zdarzenie spowodowało rozbicie samolotu. Powiedzcie zatem, co spowodowało jego rozbicie? Bomba termo-baryczna? Rakieta ziemia-powietrze? Laser z rosyjskiego satelity? Tyle się nasłuchałem wersji, że samolot nie uderzył w brzozę, a do tej pory nie wiem, dlaczego w takim razie samolot się rozbił. Może pan Palmer na spółkę z RNK odpowiedzą?
"War, War never changes"
"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.