nonkonformista napisał(a):A dlaczego uważasz, że Anonim pisze bzdury? Oczywiście, że były jakieś przekręty w Banku Watykańskim. Jak myślisz, dlaczego Jan Paweł I został otruty po trzydziestu trzech dniach pontyfikatu? Z tego powodu, że chciał zrobić porządek w tej stajni Augiasza. I nie pisz mi, że zmarł na serce, bo to wierutna bzdura. Człowiek, który nigdy na serce nie chorował, był silny i zdrowy nagle umiera na serce? Ciekawe... Naprawdę ciekawe... Nie broń religii. Jakiejkolwiek. Krocz do oświecenia. Sam. Tak jak i ja ku niemu kroczę.
jakkolwiek nie bronię kościoła, akurat zgony zdrowych osób się zdarzają. Nawet sportowcom.
Prawdopodobne jest za to, że zawał, mimo że naturalny, był właśnie efektem wielkiego burdelu. Z drugiej strony, pomoc medyczna pewnie była mało efektywna - na zasadzie "a po co mam pomagać komuś, kto chce mi zaszkodzić?"
Największy polski ateista. 110 kilo wagi.
konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.
"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach."
Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.
konkluzja, po pewnej rozmowie - by pobić posąg ze Świebodzina, należy wybudować 34-metrową Sashę Grey, miażdzącą obcasem głowę biskupa.
Przerobienie wyspy Niue na raj podatkowy i BDSM-land też w planach.
"Zadbałem o o tę ponurą reputację, by odstraszyć podstępne zło, które dręczy nasz przeklęty kraj. Wiesz o czym mówię? o podatkach."

Harry Potter niesie lepsze przesłanie niż biblia.