To forum używa ciasteczek.
To forum używa ciasteczek do przechowywania informacji o Twoim zalogowaniu jeśli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, albo o ostatniej wizycie jeśli nie jesteś. Ciasteczka są małymi plikami tekstowymi przechowywanymi na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być wykorzystywane wyłącznie przez nie i nie stanowią zagrożenia bezpieczeństwa. Ciasteczka na tym forum śledzą również przeczytane przez Ciebie tematy i kiedy ostatnio je odwiedzałeś/odwiedzałaś. Proszę, potwierdź czy chcesz pozwolić na przechowywanie ciasteczek.

Niezależnie od Twojego wyboru, na Twoim komputerze zostanie ustawione ciasteczko aby nie wyświetlać Ci ponownie tego pytania. Będziesz mógł/mogła zmienić swój wybór w dowolnym momencie używając linka w stopce strony.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kognitywistyka w drodze życiowej
Hastur napisał(a):Filologię angielską, a o lingwistyce kognitywnej mówili nam na wykładach z psycholingiwstyki Uśmiech A Ty jaki dokładnie kierunek studiów masz na myśli?

Jako pierwszy kierunek prawo.
Chciałbym także pójść na drugi, niemniej jestem obecnie w 2 liceum i obejmie mnie mordercza reforma, która wprowadza odpłatność za 2 kierunek. :twisted:
Wyjątek stanowi sytuacja, w której na 2 kierunku plasowałbym się w ścisłej czołówce bodaj 10% najlepszych studentów na 1 roku. Wówczas mogę za free kończyć owy 2 kierunek.

Ad "dokładny kierunek"
Kognitywistyka, to już konkretny kierunek na Uniwersytecie Jagiellońskim.
Chyba że się mylę, acz wątpię.
https://www.erk.uj.edu.pl/studia/karta/s...r_naboru/1
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Kognitywistyka w drodze życiowej - przez łobuz - 05.04.2012, 23:39
Kognitywistyka w drodze życiowej - przez łobuz - 06.04.2012, 00:19
Kognitywistyka w drodze życiowej - przez Baptiste - 06.04.2012, 00:59
Kognitywistyka w drodze życiowej - przez Sofeicz - 06.04.2012, 12:04
Kognitywistyka w drodze życiowej - przez ideat - 06.04.2012, 12:44
Kognitywistyka w drodze życiowej - przez exodim - 06.04.2012, 13:40
Kognitywistyka w drodze życiowej - przez łobuz - 06.04.2012, 15:07
Kognitywistyka w drodze życiowej - przez exodim - 06.04.2012, 15:16