Potepiony napisał(a):bychu napisał(a):Udowodnij, że twoja myśl jest materialna - inaczej będe musiał przyjąć, że piszesz od rzeczy, a twoje wypowiedzi to przypadkowy, bazmyślny bełkot.i katolik to mowi... Przygadal kociol garncowi.
Swoja droga, przeczytaj pare ksiazek o budowie mozgu i zacznij dyskutowac - bo sadzac po twoich wypowiedziach na temat ewolucji, lubisz mowic o rzeczach o ktorych nie masz pojecia - zielonego.
Potepiony - ja chce dowodu. To, że ty masz jakies przemyślenia na podstawie książki o budowie muzgu i jego funkcjach, to za mało. Możesz udowodnić że muzg istnieje i zachodzą tam procesy. W jelitach tez zachodzą!! . Ja chce zobaczyć jak sam tworzysz myśli poza sobą - w laboratorium. No nie będe upierdliwy - wystarczy jak zaczniesz za pomocą jakiejś maszyny odczytywac myśli innych. I nie mów banałów o impulsach i sterowaniu kursorem na ekranie za pomocą wszczepionych elektrod. To nie myśli.
P.S A co do ewolucji to gadasz ciągle to samo jak baba pod kościołem. Przedstaw konkretny zarzut.
Dopóki nauka nie zapewni mi życia wiecznego, nie stanowi dla mnie większej wartości.