exodim napisał(a):Znajdź mi taką osobę. Czekam. Ma to być osoba, która nie ma w ogóle chromosomu Y (tak jak jest w twoim zdaniu) i ma funkcjonalne jądra i penisa. lJeśli nie znajdziesz, dostajesz minusa ode mnie i będziesz go dostawał ilekroć będę mógł rozdać ci punkty reputacji aż do końca istnienia tego forumRozumiem, że jak wskażę to oczywiście będą tylko plusy?:>
......
Widzisz ja już kiedyś na tym forum to linkowałem( w temacie "o Grodzkiej", zdaje się, ale widać zignorowałeś...)...:http://www.crossdressing.pl/main.php?lv3...55&lang=pl
edit: znalazłem: i to , o zgrozo!
, Tobie tam linkowałem...:http://ateista.pl/showpost.php?p=414979&postcount=96[SIZE="1"](wiesz jak można odnaleźć swoje posty w konkretnym temacie?-musiałem przeglądać cały tamten temat żeby to znaleźć...
)[/SIZE]I czytamy:Jednak odkrycie opisane w najnowszym „Nature Genetics” wywraca tę koncepcję do góry nogami. Prof. Giovanne Camerino z uniwersytetu we włoskiej Pawii wraz z francuskimi kolegami z uniwersytetu w Nicei przebadał czterech braci, którzy byli pozbawieni chromosomu Y, i nie znalazł w nich męskiego genu SRY. Skąd więc, u licha, wzięły się u nich jądra (niezdolne wprawdzie do produkcji sprawnych plemników) i wszystkie męskie cechy?
Ps. oczywiście ja nigdzie nie napisałem o "funkcjonalnych" jądrach....
renegat napisał(a):No specu medycyny , a jakiej płci będzie osoba bez rejonu sry, bez chromosomu Y ,ale z jądrami i penisem?
Tera czekam na plusa...8)
Cytat:A dlaczego gotowanie zawierające elementy chemii organicznej nie jest nauką?Nie wiem, to jak jest z tą seksuologią?
Cytat:Nie umiesz czytać. Nie było mowy o zaburzeniach tożsamości płciowej, tylko o różnych rodzajach płci. WHO w ICD-10 tylko potwierdza fakt, że w medycynie nie istnieje rozróżnienie na typy płci.A jak można zdefiniować transseksualizm, bez uwzględniania poczucia płci płci, czyli właśnie płci psychologicznej?
Cytat:Dział, który przyjęło się wtłaczać do "seksuologii", który tak naprawdę bazuje na naukach medycznych.A na czym?
Cytat:Co to znaczy "ignoranctwo"? Widzę, że renegat daje popis ignorancji polskiej leksyki.No wszyscy widzą, kto daje...