Yeyckoo nie identyfikuje się z żadną płcią. Ok, rozumiem. Sa tacy ludzie. Ale to że uważa umiejętność tej identyfikacji za jakąś patologię w przyrodzie jest już chore. Reprezentuję "ono" postawę: "Kto nie jest taki jak ja, ten nie jest normalny". I to jeszcze próbuje to udowodnić na przykładzie realcji ludzie-zwierzęta. Zapomniał oczywiście o tym że zwierzęta świetnie rozróżniają płeć w granicach wewnątrzgatunkowych gdzie panują dominujące samce, harem samic itp. podczas gdy człowiek nie odróżniłby np. suki od psa nie widząc ich narządów rodnych. Zwierzęta wydaje mi się że nie rozróżniają lub nie zwracają uwagi na nasz dymorfizm płciowy.Co zresztą jest czym normalnym o czym już wspomniałem.
Niesamowita metoda na dowartościowanie się. Zaiste gratuluję :/ Yeyckoo ja gdybym np. stracił rękę to nie wmawiałbym wszystkim że ręka w przyrodzie wcale nie jest potrzebna i każdy kto nie ma ręki jest zupełnie sprawny. Przecież pies nie ma ręki i żyje.
Niesamowita metoda na dowartościowanie się. Zaiste gratuluję :/ Yeyckoo ja gdybym np. stracił rękę to nie wmawiałbym wszystkim że ręka w przyrodzie wcale nie jest potrzebna i każdy kto nie ma ręki jest zupełnie sprawny. Przecież pies nie ma ręki i żyje.
![[Obrazek: Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg]](http://images2.fanpop.com/image/photos/10100000/Banner-the-skywalker-family-10169607-600-120.jpg)
EH