GoodBoy napisał(a):Taka rzeźba jak u nich nie jest wyczynem? To czemu jeszcze tak nie wyglądasz?Ależ wyglądałem. Wiele osób zazwyczaj przechodzi ten etap gdy startują z pozycji osób bardzo szczupłych. Wtedy taka rzeźba powstaje naturalnie i bez żadnego wysiłku, przechodzi do historii gdy człowiek na poważnie zabierze się za budowanie masy mięśniowej. Nie jest problemem mieć rzeźbę ważąc 70kg. Problemem jest sytuacja, w której chcesz ważyć 100 kg i mieć rzeźbę.
Mi jednak oczywiście na dobrej rzeźbie nie zależy bo zawodowym kulturystą nie jestem. Nie jest mi potrzebna.
GoodBoy napisał(a):Żeby wyglądać jak oni potrzebne są jakieś 2-3 lata konkretnych regularnych ćwiczeń + właściwa dieta. Najwyraźniej to jednak jest wyczyn, skoro do dzisiaj ci się nie udało, a jak sam napisałeś, zapuściłeś się.Słuchaj, nie ucz ojca dzieci robić. Od 15 roku życia siedzę w tym temacie więc te twoje teoryjki laika nawet mnie już nie bawią.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
NN