Powiedziałem, że stawiam 10:1, więc myśląc logicznie nie jestem tego pewny na 100%, ale na 99% zakładam, że Berzerker, podobnie jak Ty, wygląda od nich gorzej nie tylko pod względem samej atrakcyjności fizycznej, ale przede wszystkim masy/rzeźby/napakowania. Skoro wy możecie sobie brać wnioski z dupy wzięte, o tym, że powalilibyście każdego geja, to ja tym bardziej mogę argumentować, że jednak głeboko mijacie się z prawdą. Obaj bazujecie na stereotypie, że geje = same wychudzone ciotki, tak jakby nie bylo silnych i napakowanych. Wyprowadzam was z tego błędu.
Sam chodzę na siłkę, może niezbyt często bo nie chcę z siebie zrobić monstera i głównie na fitness, a nie masę, jednak obserwuję kolesi na siłowniach i w tych lepszych/droższych napakowanych gejów jest jak psów, a uwierz mi, że mój gaydar bardzo dobrze działa
Sam chodzę na siłkę, może niezbyt często bo nie chcę z siebie zrobić monstera i głównie na fitness, a nie masę, jednak obserwuję kolesi na siłowniach i w tych lepszych/droższych napakowanych gejów jest jak psów, a uwierz mi, że mój gaydar bardzo dobrze działa