Baptiste napisał(a):Napewno nie obiłbym gęby każdemu gejowi. Nie wątpię w to, że są tacy, z którymi bym przegrał. Ale ty się oczywiście do nich nie zaliczasz a to o tobie pisałem, a nie o wszystkich gejach.Chwila, zaprzeczasz sam sobie, gdyż pisałeś, że masa nie równa się umiejętnościom, więc musisz brać pod uwagę, że pokona cię także ktoś od ciebie mniej napakowany. Wątpić to se możesz, a ja jestem pewien, że jest od pyty gejów, którzy by cię załatwili jednym palcem. I nic by ci nie pomógł fakt, że jesteś hetero, a oni pedałami, gdyż cały czas nie rozumiesz, że orientacja nie ma nic wspólnego z tym, czy ktoś w bitce wygra, czy przegra.
Baptiste napisał(a):Moim celem nie jest bycie szczypiorem i dobra rzeźba. Moim celem są wymiary. Bycie tzw. dużym chłopem.Aha, czyli kierunek Pudzian-style.... Totalny turn-off z mojej strony :roll: Myślisz, że wiele dziewczyn za takimi się ugania?
Rita napisał(a):Mógłbyś czasem użyć do myślenia mózgu zamiast tego flaka?Podal foty, więc chciał być oceniony. Nikt go do tego nie zmuszał, a ja jestem zawsze szczery do bólu. Zresztą go to i tak nie ruszyło, gdyż podejrzewam, że mu na guście geja nie bardzo zależy