Baptiste napisał(a)::] Taki wygląd to ma mój kolega ważący niecałe 70kg. To są szczypiorki.No jesteś nieco przypakowany, ale sorry resory, dwóm wcześniej pokazywanym panom nie dorastasz do pięt. Musisz jeszcze dużo pracować, by im dorównać.
Rzeźba u szczypiora niczym nie imponuje.
A co do mnie, teraz formę mam gorszą (pracuję nad tym), ale jeszcze jakiś czas temu było tak:
-snip-
-snip-
A o walce oczywiście nic nie wiesz jeśli sądzisz, że wygląd mięśni ma dla niej jakieś znaczenie. Jesteś laikiem.
To ty nic nie wiesz, skoro z góry zakładasz, że razem z Berzerkerem pokonacie każdego geja. Jako homofoby w ogóle nie bierzecie tego pod uwagę, a przecież znalazłaby się masa gejów, który by was sprała na kwaśne jabco. Nie dopuszczacie tego, ponieważ to by się źle dla waszej psychiki skończyło. Wyobrażasz swoją psyche po tym jakby cie gej zaorał? Byłbyś naprawdę w kiepskiej kondycji, więc pocieszaj się i wmawiaj se dalej, że jesteś super macho z wielkimi umiejętnościami, który pogoni każdego geja :lol2:
Rita napisał(a):No świetnie, zaraz znowu się dowiemy co GB ma w majtkach, wielkie dzięki Sajid :/Flak. Jest lekko przypakowany, ale niezgrabny i nieproporcjonalny. Nie mój typ.