CreateYourself napisał(a):A czy ja mówię, że jeśli to heteroseksualne osoby afiszują się swoim życiem seksualnym i rolami w łóżku, to wtedy ja nie reaguję albo ignoruję ich zachowanie?Problem w tym, że to co ty odbierasz jako "afiszowanie" de facto afiszowaniem nie jest, tylko normalnych zachowaniem dopuszczalnym nie tylko społecznie, ale też prawnie, również w Polsce. Jeśli Ci chodzi o samą krytykę seksualności bez względu na orientację, to nie wiem co ten temat ma z tym wspólnego? Przyszedłeś tu z misją moralizowania mnie? Żyję w świecie zasad i moralności innych niż twoje, choć prawdopodobnie znalazłoby się parę punktów wspólnych. Nie zamierzam się do ciebie dostosowywać. Zapomnij.
Żyjesz w świecie stworzonych przez siebie dziwnych zasad, jeszcze dziwniejszych zachowań o skrajnie dziwnym systemie moralnym, a raczej jego braku, powołując się na wątpliwej jakości przesłanki.
CreateYourself napisał(a):Widzisz, gdybyś był heteroseksualny zwyczajnie samosąd społeczny nazwałby Cię takim a nie innym określeniem, którego, z racji obawy przed Twą furią, nie będę używał. Natomiast jako, że tak zaciekle kreujesz się na obrońcę LGBT, całe LGBT przez Ciebie więcej traci, niż zyskuje.Nie chcesz by postrzegany jako homofob, a właśnie skorzystaleś z najczęstrzega argumentu homofobów, gdzie to oni, nie geje, najlepiej wiedzą co jest dobre a co szkodzi LGBT :]
CreateYourself napisał(a):Pozostaje nam modlić się do Boga o zesłanie na forum bardziej kompetentnego geja. :roll:Na forum jest co najmniej kilku gejów. Wszyscy są równie kompetentni oprócz Kiryła

CreateYourself napisał(a):EDIT: Ja to nie wiem, czy Ty naprawdę nigdy przenigdy nie dostałeś po mordzie, aby nie utożsamiać mięśni z umiejętnościami sztuk walki? Poza tym, na siłowni, na którą chodzę, jest masa wyrzeźbionych kolesi, którzy jednak mają zapędy ku kobitkom. I wcale nie oznacza to, że mam traktować cały heteroseksualny świat jako pełen mięśniaków, bo moja własna rzeczywistość jest bardzo ograniczona.Zgoda, ale nie siedzisz w temacie, więc ci pokrótce objaśnię. Babtiste i Berzerker są skorzy do bitki, reklamują się tu jako napakowani mięśniacy i uwazają, że obiją gębe każdemu gejowi. Nie raz juz mnie wyzywali na pojedynek, chcąc robić ustawkę w realu. Nie rozumieją, bądź nie są w stanie dopuścić myśli, że orientacja nie ma nic wspólnego z tężyzną fizyczną i siłą. Przypakowany heteryk z umiejętnościami może obić facjate gejowi, ale równie dobrze może być napakowany gej z umiejętnościami, przed którym Berzerker będzie uciekać na drzewo.