Baptiste napisał(a):Nie zmieniam tematu. Mowa jest o tobie czyli o stolicznym workiem na spermę. Jesteś pederastą, który wykazuje nienormalne zachowania seksualne (seks z mężczyznami) do tego jesteś puszczalski. Choćbym nie chciał to muszę cię nazywać stolicznym workiem na spermę.Biczas plisas, geniuszu, jak mogę być workiem na spermę, skoro nikt mi się do tego worka nie spuszcza? :lol2:
Baptiste napisał(a):Jakich urojeń, nigga, please. Wiem, że lubisz kłamać, ale tutaj to już naprawdę nie brzmi ani trochę wiarygodnie. Potrafisz pisać jak to lubisz kutasy a później takie coś wywijasz. Nie udawaj Jacykowa, czyli "ja pedałów tylko rucham".I po co te ściemy kolejne? Konkret dałem 40% aktywów i 60% pasywów, na co Babtiste mi wyjechał, że on wie lepiej ode mnie ile jest których i że nie mam racji, a nie mam racji, bo on się dowiedział lepiej, a zrobił to czytając moje posty :lol2:
Ale nie musisz mi wierzyć. Proponuję prosty test. Umów się na seks z 10 gejami, a potem mi powiesz ilu cię zerżnęło, a ilu chciało byś to ty ich zerżnął. To będzie najlepsza weryfikacja