GoodBoy napisał(a):Znowu próbujesz zmienić temat, bo nie o tym była mowa, tylko o tym jak byś nazwał aktywów, skoro nazwałeś pasywów "workiem na spermę". A w przypadku kobiet nie chodziło o to, że są pasywne, tylko o to, że pasywnośc traktujesz jako "worek na spermę" i dlatego twoja zacna uwaga tyczy się nie tylko gejów, ale również kobiet. Po prostu pokazujesz jakie masz podejście do gejów i kobiet :]Nie zmieniam tematu. Mowa jest o tobie czyli o stolicznym worku na spermę. Jesteś pederastą, który wykazuje nienormalne zachowania seksualne (seks z mężczyznami) do tego jesteś puszczalski. Choćbym nie chciał to muszę cię nazywać stolicznym workiem na spermę.

GoodBoy napisał(a):Znowu zmieniasz temat. Nie jest mowa o twoich urojeniach nt. mojej osoby, tylko o tym ilu jest aktywów i ile pasywów. Rozumiem więc, że to policzyłeś na podstawie swoich urojeń o mnie?Jakich urojeń, nigga, please. Wiem, że lubisz kłamać, ale tutaj to już naprawdę nie brzmi ani trochę wiarygodnie. Potrafisz pisać jak to lubisz kutasy a później takie coś wywijasz. Nie udawaj Jacykowa, czyli "ja pedałów tylko rucham".
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
NN