GoodBoy napisał(a):Pomyśl przez chwilę... Co to za puszczalstwo przelizać się i obmacać? Ani anala, ani nawet loda. Petting i całowanie nie jest puszczalstwem, poza tym nie robię tego ze 100 kolesiami i nie przy każdej wizycie w klubie.
I wyłazi z ciebie typowy imprezowy facet w stylu "ja ją tylko pocałowałem", albo "ona sama mi pozwoliła", a w tym wypadku "przelizać i obmacać", a potem jest twierdzenie że nic wielkiego się nie stało i jesteś święty. Normalnie aż mi się przypomniał motyw, że jak chłop przeleciał dziewczynę, ale był tak pijany że tego nie pamięta, to tak naprawdę z nią nie spał, takie zaklinanie rzeczywistości. Petting i całowanie się z innymi to jest puszczalstwo, niezależnie od tego jak tobie się to widzi i niezależnie od tego czy robisz to z setką kolesi przy każdej wizycie w klubie, czy z kilkoma na miesiąc.
"War, War never changes"
"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.