GoodBoy napisał(a):Rozumiem, że wg. twojej logiki "pedziem" jest zarówno aktyw jak i pasyw. Wytlumaczyłem ci, że nie jestem workiem na spermę, więc jako A kim jestem, inseminatorem?Pedzio to gej. Dzielisz swoje środowisko na lepszych i gorszych?
GoodBoy napisał(a):Tak, bardzo mi zależy, aby dobrze wypaść przed homofobemNa to wygląda, bo praktycznie wszyscy geje na forach dyskusyjnych to oczywiście zawsze ci aktywni co to dupy nie dają. :lol2: Nie jesteś wyjątkiem.
Lepiej wypaść, bo jestem A, a nie P?
GoodBoy napisał(a):Owszem, bo tu nie ma jednego klucza. Gdy jestem singlem nie mam problemu z umawianiem się na sex, choć i tak większośc kontaktów stanowią osoby, z którymi umawiam się na randki docelowo na związek. Gdy jestem w związku to jestem monogamicznym wiernym partnerem i mój facet jest tylko dla mnie, a ja dla niego.Ale to tylko twoje pierdololo. Dla postronnych ludzi w większości jesteś stolicznym workiem na spermę, twoje pokrętne uzasadnienia nie mają tu znaczenia.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
NN