exodim napisał(a):Jeszcze zapomniałeś 7. Przyjmij ateistyczny opłatek i prześlij w poście ateistyczny symbol pojednania piotrowi35, a następnie pojedź do Watykanu i wysadź się na pl. św. Piotra jako ateistyczny męczennik
Jeśli chcesz - nie krępuj się.:lol2:
exodim napisał(a):A na poważnie: wiem, że mój artykuł zawiera prawidłowe informacje, bo je sprawdziłem wcześniej (PAP, IAR)
Nie. Sprawdziłeś, że PAP tak napisał - tyle to ja sam wiem, bo artykuł na Money to właśnie depesza PAPu. Nie przeczytałeś raportu, więc nie wiesz.
exodim napisał(a):Co do oskarżenia piotra35: ok, mea culpa, piotr35 podał nieprawdę, a nie skłamał.
Już lepiej. Tego jednak też nie wiesz, aż ktoś wrzuci ten raport i go przeczytasz.
No i zwracam uwagę na punkt 3, który najwyraźniej pominąłeś.:]
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd