Kto by pomyślał, że fanfiction do takiego dziecięcego chłamu jak Harry Potter; może być świetną literaturą ? 
A to prawda. Wspominałem już o fanficu Harry Potter and the Methods of Rationality, teraz chciałbym polecić coś innego.
http://www.fanfiction.net/s/4068153/2/Ha...ds_of_Time
Harry Potter and the Wastelands of Time
Oto kolejny Harry, który niewiele przypomina swoją tępą, Rowlingową wersję
(cóż, przeżył już ponad tysiąc lat)
Był kiedyś taki film jak "dzień świstaka", kojarzycie ? Głowny bohater przeżywał w kółko ten sam dzień.
Ta wersja Harry'ego przeżywa w kółko czas od wakacji w wieku lat 15, do swojej śmierci (która najpóźniej następuje w wieku lat 24).
W międzyczasie stara się powstrzymać koniec świata, co mu jeszcze nigdy nie wyszło (a minęło już mnóstwo powtórzeń).
Lecz teraz coś się zmieniło, wydarzenia od początku toczą się inaczej. Do gry wkroczył nowy gracz... i wydaje się, że jeśli Harry przegra tym razem, to będzie to śmierć ostateczna (w przeciwieństwie do poprzednich 22 tysięcy !! śmierci).

A to prawda. Wspominałem już o fanficu Harry Potter and the Methods of Rationality, teraz chciałbym polecić coś innego.
http://www.fanfiction.net/s/4068153/2/Ha...ds_of_Time
Harry Potter and the Wastelands of Time
Oto kolejny Harry, który niewiele przypomina swoją tępą, Rowlingową wersję

(cóż, przeżył już ponad tysiąc lat)
Był kiedyś taki film jak "dzień świstaka", kojarzycie ? Głowny bohater przeżywał w kółko ten sam dzień.
Ta wersja Harry'ego przeżywa w kółko czas od wakacji w wieku lat 15, do swojej śmierci (która najpóźniej następuje w wieku lat 24).
W międzyczasie stara się powstrzymać koniec świata, co mu jeszcze nigdy nie wyszło (a minęło już mnóstwo powtórzeń).
Lecz teraz coś się zmieniło, wydarzenia od początku toczą się inaczej. Do gry wkroczył nowy gracz... i wydaje się, że jeśli Harry przegra tym razem, to będzie to śmierć ostateczna (w przeciwieństwie do poprzednich 22 tysięcy !! śmierci).
Zły neoliberalny/libertariański Kot (czarny & drapieżny).
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.
-----------------------------------
2025r- Prywatnie tworzę postapo grę, jeśli lubisz czarny humor to polecam.
DARMOWE Demo- Because The World Died by liberty90
Pisywałem od długiego czasu; część moich starszych wypowiedzi można traktować jako nieaktualne.
BARDZO NIEAKTUALNE.