Palę od kilku lat obecne pracuję w Holandii i zdarza mi się tam rozmawiać z rożnymi ludźmi o paleniu.W większości coffeshopów można już znaleźć ulotki w ktorych opisane są skutki palenia.Wielu ludzi ostrzega przed schizofrenią wywołaną paleniem grasu.
Po sobie zauważyłem (pale od 1 do 3 jointów po pracy) że jak paliłem hazy(mocarze) to byłem strasznie zamulony i mało kreatywny,palę pół roku bez przerwy i mogę polecić jedynie te słabsze żeby sie nie zajebać.Jak już miałbym polecić metodę palenia to tylko i wyłącznie waporyzer jeśli zależy komuś na kondycji,bialych zębach itd.
Nie wiem od kiedy ale ostatnio w Holandii można niestety trafić na gras podjebany spidem i to nawet kupując w coffeshopie.
Poznać można po niebieskich plamkach na topach !!
Po sobie zauważam właściwości przeciwbólowe i wyostrzenie(chwilowe) zmysłów.
Czasami gras czy haszysz pomagają zasnąć, ale niekiedy nie idzie spać w ogóle.
Nie polecam palenia przed spaniem jeśli trzeba rano wstać.
Zauważyłem po obie też skutki takie jak problemy z koncentracją ,ale nie zawsze bo czasami jest wręcz dużo lepiej.Czasami pojawiają się też typowe dla palaczy zaniki pamięci.
Po sobie zauważyłem (pale od 1 do 3 jointów po pracy) że jak paliłem hazy(mocarze) to byłem strasznie zamulony i mało kreatywny,palę pół roku bez przerwy i mogę polecić jedynie te słabsze żeby sie nie zajebać.Jak już miałbym polecić metodę palenia to tylko i wyłącznie waporyzer jeśli zależy komuś na kondycji,bialych zębach itd.
Nie wiem od kiedy ale ostatnio w Holandii można niestety trafić na gras podjebany spidem i to nawet kupując w coffeshopie.
Poznać można po niebieskich plamkach na topach !!
Po sobie zauważam właściwości przeciwbólowe i wyostrzenie(chwilowe) zmysłów.
Czasami gras czy haszysz pomagają zasnąć, ale niekiedy nie idzie spać w ogóle.
Nie polecam palenia przed spaniem jeśli trzeba rano wstać.
Zauważyłem po obie też skutki takie jak problemy z koncentracją ,ale nie zawsze bo czasami jest wręcz dużo lepiej.Czasami pojawiają się też typowe dla palaczy zaniki pamięci.
Be the change you want to see in the world.
Idiotów nie sieją .
Idiotów nie sieją .