Samuel napisał(a):Ja piszę cały czas o jednym i drugim. Moim zdaniem nie da się rozmawiać o odchudzaniu bez zwracania uwagi na zdrowie. Taka sytuacja jest czysto akademicka, ewentualnie człowiek, który tak się odżywia, jest wyjątkowo głupi.A według mnie temat zdrowego odżywiania jest zbyt szeroki aby go z tym tutaj teraz łączyć. Przede wszystkim dlatego, że nawet eliminując z diety fastfoody nadal możemy dyskutować nad tym czy ktoś się dobrze odżywia czy też nie. W końcu ich brak nie oznacza z miejsca zdrowej diety.
Samuel napisał(a):Moim zdaniem nie da się rozmawiać o odchudzaniu bez zwracania uwagi na zdrowie. Taka sytuacja jest czysto akademicka,Wcale nie jest to sytuacja akademicka. Naprawdę istnieją ludzie, dla których zrzucanie wagi i przybieranie na niej to czysta matematyka (bez tej całej nadbudowy rodem z kolorowych pisemek dla pań). Sam to zresztą weryfikowałem gdy miałem jeszcze ku temu większe zaparcie niż teraz.
"Łatwo jest mówić o Polsce trudniej dla niej pracować jeszcze trudniej umierać a najtrudniej cierpieć"
NN
NN