Ok, już wiem co z ciebie za ananasek
Orientacja nie jest elastyczna. Poczytaj sobie definicje, zapoznaj się ze stanowiskami organizacji zdrowia. Jak nie jednej, to drugiej, trzeciej i czwartej. Relacja nie jest dowodem ananasku. Nauka nie zna przypadku zmiany orientacji, a jak zna to wskaż źródło z dowodami. W przytoczonym dokumencie Chris też relacjonuje, że mu się zmieniło. Badali go najlepsi specjaliści i mu wprost powiedzieli, że nie da się zmienić orientacji, a przynajmniej oni nie mają na to dowodów. Reszta twoich oszczerstw mnie nie interesuje. Widać, że zarejestrowaleś się tu tylko po to, by zaatkować. Napisałeś parę postów i... nie wytrzymałeś.
Ciekawe czyj to klon?
Orientacja nie jest elastyczna. Poczytaj sobie definicje, zapoznaj się ze stanowiskami organizacji zdrowia. Jak nie jednej, to drugiej, trzeciej i czwartej. Relacja nie jest dowodem ananasku. Nauka nie zna przypadku zmiany orientacji, a jak zna to wskaż źródło z dowodami. W przytoczonym dokumencie Chris też relacjonuje, że mu się zmieniło. Badali go najlepsi specjaliści i mu wprost powiedzieli, że nie da się zmienić orientacji, a przynajmniej oni nie mają na to dowodów. Reszta twoich oszczerstw mnie nie interesuje. Widać, że zarejestrowaleś się tu tylko po to, by zaatkować. Napisałeś parę postów i... nie wytrzymałeś. Ciekawe czyj to klon?