CreateYourself napisał(a):Znam dwóch gejów. I szczerze, oprócz tego, że potrafią się przytulać w miejscu publicznym nic ich nie wyróżnia z otoczenia, przecież hetero też to robią i nikomu to nie przeszkadza, nic w tym złego nie widzę. I to dla mnie jest przyzwoity gej, porządny facet, można na nim polegać, a w co lubi wkładać penisa to już nie moja działka, nie chciałbym, aby ktoś wytykał mnie palcem "On pieprzy się z KOBIETAMI, odmieniec!". Toć to śmieszne.Zmyśliłeś te argumenty, a jak nadal się przy nich upierasz to poprosze o informacje kiedy, gdzie i w jakich okolicznościach przyrody Biedroń:
Ale jednak krew mnie zalewa jak widzę Biedronia, który afiszuje się swoim życiem seksualnym. Bo jaki w tym cel? Chyba nie muszę nikogo przekonywać, że pewne sprawy każdy powinien zachować dla siebie. Jest gejem? OK. Chce walczyć o prawa gejów? Popieram. Ale po co mi znać szczegóły jego pożycia intymnego?
1. afiszuje się ze swoim życiem seksualnym?
2. ujawnił szczegóły ze swojego pożycie intymnego?
Z tego co napisałeś te dwa punkty świadczą o tym, że go nie lubisz. No więc proszę o dowody.