nonkonformista napisał(a):Mnie po prostu zależy na języku polskim.
W przeciwieństwie do ciebie.
'Mi' na początku. Jak grochem o ścianę.
Podaj adres szkoły w Brukseli, proszę. Wyślę tam swoje papiery, bo kiepską polonistkę/kiepskiego polonistę mieliście.
Chybaś uczył się polskiego w Belgii, prawda?
To jak i wiele swoich poprzednich "serdecznych" komentarzy możesz sobie wsadzić w odbyt (Chociaż nie, zapomniałem ze lubisz sobie wpychać rożne rzeczy w tyłek...) bo jak kiedyś pisałem już na tym forum nigdy nie chodziłem do Polskiej szkoły.
Hastur może pamięta jak na początek mojego istnienia na tym forum okaleczałem niestety Polski język za co słusznie przyznał mi wtedy minusa

Od tamtej pory swoją ortografie bardzo poprawiłem ( I to na pewno nie dzięki nonkonfomisty ironii ... ) i tylko czasami muszę wykorzystywać "Mozillowy korektor" do poprawiania swoich słów.
Po wymowie za to gwarantuję ci ze nie poznałbyś ze urodziłem się poza Polską a swoje braki w ojczystym języku rekompensuję dość bogatym słownictwem francuskojęzycznym* za pomocą którego będę mógł tutaj pozwolić sobie na studia.
* A stwierdzam to po tym ze kiedyś nie raz znajomi nic nie rozumieli z tego co mówiłem a nauczyciele mówili mi ze jestem niby inteligentny chociaż się nie uczyłem a moje oceny szkolne również o inteligencji nie mogły świadczyć... :roll:
[SIZE=2][SIZE=2][/SIZE]
[/SIZE]
"Człowiek cnotliwy dobre wypowiada słowa, ale nie zawsze ten, kto dobre powiedział słowo, jest cnotliwy."
-Konfucjusz
-Konfucjusz