FlauFly napisał(a):Z tego co czytałem jakąś prace to okazuje się, że jak najbardziej się zdarzają. Co więcej, okazuje się, że spontaniczne zmiany zdarzają się najczęściej z homo w hetero, ogólnie wydaje się, że hetero jest najstabilniejszą orientacją.Nie wiem skąd bierzesz te rewelacje, lecz najpewniej z jakiegoś katofaszystowskiego ideologicznego poradnika
Gdybyś uważnie obejrzał dokument to byś tak nie pisał. Nie istnieje na świecie udokumentowany przypadek zmiany orientacji seksalnej, obojętnie w którą stronę. W przypadku udarów mózgu (tego dotyczy dokument), relacje pacjentów deklarujących zmianę orientacji są niezwykle rzadkie. Przypadek Chrisa jest pierwszym bliżej znanym naukowcom, którzy i tak pozostają sceptyczni odnośnie tego, że orientacja mu się zmieniła.CreateYourself napisał(a):http://pl.wikipedia.org/wiki/Phineas_GageNo wiem udar powoduje zmiany osobowości. Wg. dokumentu BBC zmiany takie występują w 1/3 udarów, kolejna 1/3 skutkuje niepełnosprawnością umysłową, a reszta umiera.