nonkonformista napisał(a):Mnie przeszkadzają. Niech robią to po kryjomu, a nie się z tym afiszują. To bardzo szkodliwe dla dzieci promować takie bezeceństwa.
Gdyby procesje wyglądały tak:
![[Obrazek: gay7_402.jpg]](http://republika.pl/blog_zm_3696326/4585971/tr/gay7_402.jpg)
przyznałbym Ci rację. I też domagałbym się, może nie tyle zakazu procesji ale zmiany ich formy. Poglądy poglądami, ale w ich manifestowaniu należy zachować minimum dobrego smaku.
El Commediante napisał(a):No raczej nie tylko. Idioci konserwatywni są o wiele lepiej zorganizowani i dostają więcej pieniędzy z budżetu państwa. Podpinają się również pod spory kawałek historii, manipulują ludźmi odwołując się do ich emocji i sumienia, innymi słowy - używają chwytów poniżej pasa.Pozostaje się zatem cieszyć, że "idiotom ateistycznym" organizowanie się średnio wychodzi. Lepsza jedna grupa zorganizowanych idiotów manipulująca ludźmi odwołujących się do ich emocji i sumienia niż dwie.
Cytat:A skąd mam pamiętać? Nie prowadzę dziennika Twoich poglądów.No ja też nie prowadzę dziennika Twoich poglądów. I np nie potrafię podać konkretnych postów z Twoimi poglądami nazistowskimi