GoodBoy napisał(a):Jesteś pewien, że masz większego od wszystkich powyżej?
Zaprezentuj się. Zobaczymy jaki z ciebie mężczyzna w porównaniu do nich
Cytując Mistrza: "pokazywałem, jak byłem mały".
Cytat:Poza tym widzę, że dissujesz po twarzy. To, że koleś ma ładną buźkę nie znaczy, że jest niemęski. Masz dziwny gust. Pewnie "męski" to ten co ma buraczany ryj...Nie, po ogólnym wyglądzie na tych zdjątkach. Według Ciebie męski to taki, który chodzi do salonów urody, robi sobie manicure i pedicure, goli włosy na klacie itd.? To sorki, ale to nie mężczyzna. Poza tym, ja nie gustuję w facetach, więc pewnie dlatego mój gust jest "dziwny". No i możliwe, że jak byś mnie zobaczył, to powiedziałbyś że mam "buraczany ryj", ale skoro dziewczyny nie uciekają z przerażeniem na mój widok i mówią żem przystojny, to mnie to pasuje 8).
nonkonformista napisał(a):To ty tak twierdzisz.
Mężczyzna ma wyglądać, jak mu się żywnie podoba.
Żaden motłoch, Grim ani nikt inny nie będzie o tym decydował.
Jeszcze by tego brakowało!
Tylko, że to nie motłoch i nie ja decyduję jak ma kto wyglądać, tylko właśnie te wszystkie reklamy, billboardy, magazyny, ciecie od "mody" itd., ludzie przez których kobiety mają wypaczone pojęcie piękna, a "prawdziwy mężczyzna" to metroseksualista z linków, które Goodboy wklejał. Ja to zlewam i przez to jestem "ten zły"?
"War, War never changes"
"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
"Jako że jesteś obywatelem demokratycznego kraju powinieneś wiedzieć że twój głos nic nie znaczy".
Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.