Roan Shiran napisał(a):Proszę, Śmierć, bez takich zabiegów. To niskie i głupie.
Dlaczego? Ja autentycznie nie dostrzegam tam szyderstwa, a zrobiłem sobie tę krzywdę i jeszcze raz przeczytałem ten bełkot.
Roan Shiran napisał(a):Tak, to jest ten ból, dlatego staram się dość często wyjaśniać moje definicje i nakłaniać ludzi do zmiany.
Rzecz w tym, że definicja liberalizmu, którą powołujesz nie ma nic wspólnego z ludźmi, którzy się liberałami określają, więc próbujesz na siłę wrócić do nieaktualnego znaczenia słowa. De facto wygląda to na próbę zdyskredytowania obecnych liberałów poprzez sugerowanie im poglądów i zamiarów, których wcale nie żywią.
A jeśli liberalizm obyczajowy rozumiemy jako niewpierdalanie się między wódkę a zakąskę, jeśli zainteresowani są dorośli, świadomi i nieprzymuszeni (a tak to rozumiem) to nie widzę tu bełkotu.
"All great men should be haunted by the fear of not living up to their potential.
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd
All loyal men should be haunted by the fear of not having done enough for their country.
All honourable men should be haunted by the fear of not having lived a life worthy of those men who came before us." Sigurd