FlauFly napisał(a):Specjalnie wróciłem do mojej wypowiedzi i w sumie widzę, że zdania do których się odnosiłeś zawierały nawet pytajniki na końcu, więc jak najbardziej były pytaniami. Jednak nie chce mi się spierać o takie głupoty, więc dajmy temu spokójChodziło mi konkretnie o te zdanie : "W tym rzecz, że nie podoba nam się postawa tych klonów. W krzywym zwierciadle dostrzegamy własne odbicie i czujemy się zniesmaczeni bądź przerażeni swoim widokiem.".
Bo na nie odpowiedziałem, że nie mam nic wspólnego z postawą klonów.
FlauFly napisał(a):Gdzie Ty się dopatrujesz w moich wypowiedziach takich treści? Naprawdę starałem się napisać wyważoną wypowiedź, a Ty wciąż moje słowa traktujesz jako osobisty przytyk. Głównie chodziło mi o dowiedzenie się jak, Twoim zdaniem, walczysz z nieuchronną, jak dotychczas, śmiercią.Nigdzie się nie dopatruję. Po prostu odpowiedziałem ironicznie.
FlauFly napisał(a):To ciekawe, choć wydaje mi się dosyć bierne. O ile ktoś sam nie pracuje nad krioniką.Zebranie pieniędzy jest bierne?
Moja osoba nie zaważy na przyszłości krioniki(chociaż kto wie:lol2
, inne mrówki nad tym pracują, a ja wolę się zajmować tym, co mnie pasjonuje. Taka chłodna kalkulacja. (Bo w istocie, kiedyś zastanawiałem się nad poświęceniem się krionice)FlauFly napisał(a):W sumie narzucają mi się pewne inne pytanie, ale chyba sobie na razie odpuszczę.Nie bój się. Możesz zadawać.