Seth napisał(a):Społeczeństwo podziękuje Wam lewicy, za wmówienie gejom że jedyna droga do ich lepszego jutra to obsceniczne demonstracje, podkopywanie porządku społecznego i nakręcanie spirali nienawiści. W tym ostatnim jesteście dobrzy. Divide et impera. Sprowokujmy nietolerancję i dzielnie walczmy z nią. W sumie walka z własnorecznie wykreowanymi problemami to wasza specjalność.Straaaaasznie obsceniczne
Szedzłem sobie z innymi gejami ubrany w szorty i t-shirt - to Ci dopiero wyuzdany outfit
Owszem było kilku transów i drag queens, jednak a) to nie geje, b) mają prawo być transami i drag queens skoro im tak pasi. Ty masz Seth jakiś kłopot z postrzeganiem rzeczywistości. Mnie nie interesuje polityka, guzik mnie obchodzi zarówno lewica jak i prawica to nie mój cyrk. Zależy mi jedynie na prawnej emancypacji środowiska LGBT. Guzik mnie obchodzi, czy zrobi to Palikot, PO, czy inny Wacek. Nie mieszaj mnie do polityki, bo ja się polityką nie interesuję - no chyba, że na mównicę wyjdzie pani Pawłowicz wówczas aż grzech nie obejrzeć takiego spektaklu 
teranin007 napisał(a):Nigdy w życiu geja nie skrzywdziłem, a nie całowanie ich po dupie i nie chwalenie ich zwyczajów to już atakowanie ich?Wyzywanie m.in od "dewiantów" oraz nakazy "siedzenia cicho w norze" owszem.