GoodBoy napisał(a):Straaaaasznie obsceniczne. Sedzłem sobie z innymi gejami ubrany w szorty i t-shirt - to Ci dopiero wyuzdany outfitTy masz Seth jakiś kłopot z postrzeganiem rzeczywistości. Mnie nie interesuje polityka, guzik mnie obchodzi zarówno lewica jak i prawica to nie mój cyrk. Zależy mi jedynie na prawnej emancypacji środowiska LGBT. Guzik mnie obchodzi, czy zrobi to Palikot, PO, czy inny Wacek. Nie mieszaj mnie do polityki, bo ja się polityką nie interesuję - no chyba, że na mównicę wyjdzie pani Pawłowicz wówczas aż grzech nie obejrzeć takiego spektaklu
Ale to na ile się polityką nie interesujesz nie ma żadnego znaczenia tutaj. LGTB jest jak najbardziej politycznym ruchem manipulowanym przez skrajną lewicę.
Obecnie robicie co prawda w tym kraju za temat zastępczy. Możecie to łatwo zauważyć po fakcie jak "progejowskie" opcje polityczne potraktowały ustawę o zwiazkach partnerskich. Z jednej strony macie prowokować konserwatystów i dawać powody do nagonki na prawicowe opcje w tym kraju, z drugiej zapełniać wiadomości w tv i gazetach, tak co by społeczeństwo nie zainteresowało się zbytnio aktualnie pilnymi i istotnymi sprawami. Takimi jak ukręcanie łba aferze z autostradami.
Żal mi Was w związku z tym, jako, że popieram Wasze dążenie do prawnej emancypacji osób nie-heteroseksualnych.
Tgc napisał(a):Co Ty niby probujesz mi wmowic? Jakos liberalna czesc naszego forum nie ma problemu z homoseksualistami. To wy zakladacie tematy w ktorych debatujecie na temat zawartosci krocza poslanki Grodzkiej i praktyk lozkowych homoseksualistow. Do tego ogolnie dochodzi taka starcza upierdliwosc - ze zatraca sie pojecie malzenstwa, ze ludzie ksiezy pedofilow nie szanuja, ze lato za gorace, ze kielbasa nie smakuje jak kiedys itd. Wiec to wy stwarzacie sobie problemy z ktorymi pozniej zawziecie walczycie.
My zakładamy tematy w których piętnujemy postulaty wykraczające poza zwykłe i jakże słuszne dążenia do równości wobec prawa i stanowiące wyraz chęci narzucenia całej społeczności określonych wzorców. To raczej bardziej liberalne Tgc niż Wasza krucjata przeciw wolności słowa i wyznania(wasza czyli lewicy). Ale Ty nie masz wiele wspólnego z liberalizmem, którym tak bardzo lubisz sobie wycierać twarz. Gdybyś miał, nie wpadałbyś do każdego tematu zwiazanego z konserwatyzmem i chrześcijaństwem sącząc swoja propagandę nienawisci.
Ale jak mówiłem, divide et impera. W końcu nic innego nie potraficie.
"Hope can drown lost in thunderous sound
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."
EH
Fear can claim what little faith remains
But I carry strength from souls now gone
They won't let me give in...
(...)
Death will take those who fight alone
But united we can break a fate once set in stone
Just hold the line until the end
Cause we will give them hell..."
EH

Ty masz Seth jakiś kłopot z postrzeganiem rzeczywistości. Mnie nie interesuje polityka, guzik mnie obchodzi zarówno lewica jak i prawica to nie mój cyrk. Zależy mi jedynie na prawnej emancypacji środowiska LGBT. Guzik mnie obchodzi, czy zrobi to Palikot, PO, czy inny Wacek. Nie mieszaj mnie do polityki, bo ja się polityką nie interesuję - no chyba, że na mównicę wyjdzie pani Pawłowicz wówczas aż grzech nie obejrzeć takiego spektaklu