GoodBoy napisał(a):Kochanie to nei pogląd, tylko wprowadzanie opinii publicznej w błąd, głoszenie sprzecznych z faktami naukowymi rzeczy (nie Ty jest powołany do definiowania co jest chorobą, a co nią nie jest), szerzenie nieprawdy o homoseksualistach oraz propagowanie homofobii. Jeżeli głoszone publicznie - jak najbardziej winno być ścigane z prawa. Zresztą aktualnie mamy już obowiązujące przepisy Kodeksu Karnego zakazującego pomawiania/zniesławiania. Tym niemniej powinny to być przepisy rozbudowane i bardziej egzekwowane oraz z całą stanowczością ścigane przypadki je łamiące.
To żeś sobie ubzdurał, że coś jest nauką nie czyni tego jeszcze nauką. Zwykłe przegłosowanie pewnej rzeczy z powodów ideologicznych to nie nauka.
No, ale tak oceniając twoją działalność na tym forum, to nie dziwie się temu, że pewne terminy mogą sprawiać ci kłopot. W każdym bądź razie to nie twoja wina.
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.