GoodBoy napisał(a):Kto za kim łazi i kto o kim jakie rzeczy wygaduje.... A nawet jak widzę w jakimś innym temacie, że ktoś kogoś od "pedałów", "dewiantów" itp wyzywa, albo propaguje poglądy sprzeczne z nauką, homofobiczne, poniżające i dyskryminujące, wówczas jak najbardziej reaguję, wytykam, potępiam. Bo to potępiać trzeba. Zresztą teranin realizuje na tym forum nie tylko homofobię, ale również seksizm oraz sprowadzanie kobiet do roli tych, które powinny "siedzieć w domu". Tak więc geje w norze, a kobiety w domu = idealny świat wg. teranina
Ehh....
Mnie to zastanawia teraz niby takie wyszczekany, ale jak co do czego to pierwszy po państwową pomoc się ucieka.
Tak nie zachowuję się prawdziwy mężczyzna, a zniewieściały ... gej, no bo jak inaczej określić faceta, co z płaczem ucieka do mamusi, bo go ktoś obraził?
edit:
Swoja drogą widać, że nie masz nawet pojęcia na temat tego jak działa nauka. Nie ma to nic wspólnego z głosowaniem.
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.