Hans Wegeżynsten napisał(a):Myślałem, że nie można być już bardziej głupim, a tutaj taka niespodzianka. Brawo. Zaskakujesz mnie :lol2:Na łeb Ci padło
Wyszukałeś sobie w necie jakieś foty, wmawiasz, że to ja (w dodatku manipulujesz i wykorzystujesz w negatywnym świetle wizerunek prywatnych osób, czym już się łapiesz pod paragraf). Nie grzeszysz rozumem, nie dość, że skompromitowałem ja i nie tylko ja twój totalny brak wiedzy nt. homoseksualizmu, to jeszcze myślisz, że łamanie prawa ujdzie Ci na sucho. Hans Wege coś tam - zakompleksiony dziadek homofob, nieuk, leczy kompleksy wyszukiwaniem w necie prywatnych wizerunków osób. Czolowy troll forum 
Hans Wegeżynsten napisał(a):Oczywiście, że raporty poszły, gdyż jesteś zaprzeczeniem męskości.Nie dziewczynko. Pilnuję interesów osób mi znanych oraz przestrzegania prawa. Jak najbardziej męskie zachowanie. I dla Ciebie to będzie bezlitosne
Szkoda, że nie spotkają się z odzewem i będziesz musiał zadowolić się płaczem w poduszkę.

adi. napisał(a):kawałek zdjęcia dostępny publicznie w necieTo, że dostępne nie oznacza, że dostałeś zgodę na publikację oraz używanie zdjęc osób prywatnych w każdym miejscu internetu bez ich wiedzy i zgody nasz ty forumowy znawco prawa. Widzę razem z kolegą Hansem szykujecie się na wieczny odpoczynek od forum