nonkonformista napisał(a):Na szczęście usunął to zdjęcie.Ale jak widać nadal szarżuje zakompleksiony "męski" typek. Zapewne poleciał po gejowskich portalach i kopiuje zdjęcia prywatnych osób - uczestników Parady i tutaj wkleja. Administracja się za typa weźmie
Fakt, mogłem tego nie udostępniać, gdybym wiedział, że taki dzieciuch z tego Hansa Wegeżynstena.
Ciekawe, czy Hans ma lepsze zdjęcie. Wątpię. Aktu pewnie w ogóle nie ma.

Hans Wegeżynsten napisał(a):Najpierw napisałem "Goodboy", a potem edytowałem na "Goodboy specjalnie dla Ciebie wzór męskości", żebyś lepiej zrozumiał. Ale Ty zareagowałeś oburzeniem, że ja Ci wmawiam, że to Ty i usunąłeś te zdjęcie w panice z imageshacka. Dlaczego Goodboy? Dlaczego ? :lol2::lol2::lol2:Ja usunąłem? Ja nie mam co usuwać, bo to nie ja je zamieściłem tylko Ty. Niczego do imageshacka nie pisałem, nawet by tak szybko nie zareagowali. To administracja usunie, nie Ty. I zrobią to razem z Tobą kochanie

Hans Wegeżynsten napisał(a):Goodboy polecam Ci zaskarżyć takie serwisy jak 9gag.com, kwejk.pl, demotywatory i inne tego typu pierdoły :wall:Po co wystarczy tu napisać do modóe/adminów i zaraz Cię nie będzie

adi. napisał(a):Ja mam w avatarze zdjęcie urzędnika egipskiego, Fatima el-Habira - zdjęcie robione podczas pielgrzymki do mekki.Nie, nie masz. To zdjęcie osoby na Paradzie i którą ukradłeś oraz posługujesz się bez wiedzy i zgody.
Edytuj posty.