Swoją drogą świetny pokaz gejowskiej agresji ^^
Tzn. jak zwykle dziewczynki się rozpłakały i poszły na skargę.
Naprawdę chcecie żyć w społeczeństwie, w którym jest się przymusem zmuszanym do szacunku dla takiej postawy? Przecież ja widziałem 5 letnią dziewczynkę o bardziej realnie podchodzącą do życia.
Ja tam jestem przeciwko takiej agresji ze strony gejów w wykonaniu państwa. Tutaj nie chodzi o to, kto z kim sypia, a o to kto ma jaja sam się bronić, a nie jak dziecko skargi składać z byle powodu.
Rozumiem jeszcze jakby ktoś tutaj kogoś pobił, ale to?
To zachowanie godne dziecka z przedszkola, a nie dorosłego faceta.
Tzn. jak zwykle dziewczynki się rozpłakały i poszły na skargę.
Naprawdę chcecie żyć w społeczeństwie, w którym jest się przymusem zmuszanym do szacunku dla takiej postawy? Przecież ja widziałem 5 letnią dziewczynkę o bardziej realnie podchodzącą do życia.
Ja tam jestem przeciwko takiej agresji ze strony gejów w wykonaniu państwa. Tutaj nie chodzi o to, kto z kim sypia, a o to kto ma jaja sam się bronić, a nie jak dziecko skargi składać z byle powodu.
Rozumiem jeszcze jakby ktoś tutaj kogoś pobił, ale to?
To zachowanie godne dziecka z przedszkola, a nie dorosłego faceta.
Jakby ktoś miał wątpliwości to potwierdzam: Tak jestem zjebanym prawakiem, który każdego dnia zjada niemowlaka. Hitler to mój idol, a Stalin to dziadek. Ogólnie chcę siać zło i spustoszenie. Czy cokolwiek jeszcze tam lewica przypisuje ludziom o moich poglądach.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.
Oczywiście nienawidzę kobiet, bo jestem prawiczkiem. Inaczej nie może być.